20-årig kvinde modtager fodboldpris

Nada El Khatib fra Høje Taastrup IF Fodbold modtog Erik Hansens ungdomslederpris. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk
Nada El Khatib fra Høje Taastrup IF Fodbold modtog Erik Hansens ungdomslederpris. Foto: Anders Kjærbye – dbufoto.dk

DBU har på sit repræsentantskabsmøde kåret lokal ildsjæl fra Høje-Taastrup med fornem pris.

Nada El Khatib fra Høje Taastrup IF Fodbold, der modtog Erik Hansens ungdomslederpris.

Den flotte foreningskarrierer startede allerede i 2012, hvor Nada El-Khatib startede som træner for et U8-drengehold. I dag er det U15-pigerne, som får gavn af prismodtageren, ligesom Nada El-Khatib har påtaget sig ansvaret for at afvikle trænermøder og kommunikere med trænerne på Facebook.

»Nada er en ildsjæl i Høje Tåstrup IF og viser masser af viljestyrke til at udvikle klubben og skabe trivsel, engagement og fairplay. Nada er med til at fremme fodbolden, men hendes arbejde i Høje Tåstrup IF trækker tråde endnu længere ud i samfundet, da hun er med til at løfte boligkvarteret i Gadehavegård og sætte integration på dagsorden,« fortæller Ole Jacobsen fra DBU's bestyrelse fra talerstolen foran DBU's repræsentantskab i Aalborg.

Nada El Khatib, Høje Taastrup IF Fodbold, modtog tidligere på året Sommerland Sjællands Børnelederpris under DBU Sjælland.

»Alder giver erfaring, men en ildsjæl har ingen alder. Man kan tidligt se og mærke ildsjæle. De kæmper for deres sag og arbejder målrettet for at føre den ud i livet. Nada er en stærk pige med ben i næsen, som med tiden har gjort sig mere og mere bemærket i klubben,« motiverede Jakob Koed, bestyrelsesmedlem DBU Sjælland i den forbindelse.

Erik Hansens ungdomslederpris uddeles med henblik på, at ungdomsledere kan dygtiggøre sig på enten en rejse eller på et kursus. Prisen er på 10.000 kroner, uddeles én gang om året og besluttes af DBU's bestyrelse.