Uafgjort før det går løs

Fodbold: Hillerød Fodbold har spillet sidste testkamp før forårets kampe i 1. division.

Uafgjort før det går løs
Foto: Mads Hussing

Sidste testkamp for Hillerød inden premieren på lørdag blev spillet på Østerbro mod B 93.

B 93 er tophold i 2. division, og de fik da også uafgjort mod Hillerøds 1. divisionshold.

Det var dog Hillerød, der kom foran allerede i det 5. minut, da Youssef Dhaflaoui afsluttede efter en god dribletur. Det skriver Hillerød Fodbold på deres site.

B 93 formåede dog også at udligne i de første 45 minutter, da Ahmed Daghim satte bolden ind midt i 1. halvleg.

Hillerød foretog en enkelt udskiftning i pausen, og ellers kom der en stribe udskiftninger efter en times spil. Ingen af de nye spillere formåede at score yderligere, så derfor blev det uafgjort i den sidste testkamp.

Træningskamp

B 93-Hillerød 1-1 (1-1)

Mål: 0-1: Youssef Dhaflaoui (5), 1-1: Ahmed Daghim (23)

Hillerød Fodbold: Jonas Dakir – Lucas Bøje-Larsen, Gregers Arndal, Jonathan Witt, Simon Sharif, Marinus Due Grandt, Nicklas Bjerre-Schmidt, Mathias Kisum, Matin Al Atlassi, Youssef Dhaflaoui, Frederik Christensen.

Kom på banen: Mads Julø, Ovays Azizi, Danilo Babovic, Mads-Emil Langberg, Filip Panjeskovic, Devrim Sahin, Hamid El Idrissi, Essam Salamoun, Victor Mohr og Jonas Hemmingshøj.

– Jeg er meget tilfreds med de første 60 minutter af kampen. Vi spiller kontrolleret, flot fodbold med høj intensitet. Vores firebackkæde så virkelig gode i store dele af kampen, imens Marinus og Schmidt styrede midtbanen. I offensiven var det primært Youssef Dhaflaoui som brillerede, hvilket også kom til udtryk i hans scoring, siger Hillerøds træner Christian Lønstrup til hfelite.dk.

– Vi har været i gang i fire uger, og jeg synes, vi ser fine ud. Samlet set har vi trænet godt, og alle vores spillere har fået mulighed for at vise sig frem. De fleste spillere har tydeligvis forberedt sig grundigt i december og overført kvaliteten til januar måned.

– Netop det præger vores træninger og træningskampe i den rigtige retning. Derudover har vi fået flere spillere tilbage fra skader, hvilket styrker konkurrencen på alle positionerne på banen, siger Lønstrup videre.

Han ser frem til kampen på lørdag, hvor Hobro kommer på besøg.

Hvor Hillerød ligger nummer otte i rækken med 20 point, så er Hobro placeret lige under nedrykningsstregen med 15 point.

– I forhold til kampen på lørdag, så er det altid svært at vurdere truppens niveau efter flere måneder uden vigtige kampe, men jeg føler vi er klar til at møde Hobro og hvis vi rammer dagen, burde vi kunne drille dem.

– Vi kan forvente en meget vanskelig kamp mod et Hobro-hold, som vil være meget disciplineret og bringe en masse fysik ind til kampen. Vi håber, at mange tilskuere vil tage turen til Helsingør Stadion og støtte os i jagten på tre point, siger Christian Lønstrup.

Hillerøds hjemmekamp bliver spillet på Helsingør Stadion på lørdag klokken 13.00, da banen i Hillerød ikke kan tages i anvendelse i februar måned.