Tema-eftermiddag om børn og skærm

Bliv klogere på en god skærm-balance for børn

Tema-eftermiddag om børn og skærm

Familieaktivitetscentret Salto inviterer den 7. februar klokken 14.30-17.30 til temaeftermiddag om 0-8-årige børn og skærm.

Charlotte Runge og Minea Neigaard fra Motorikcenter.dk fortæller uden løftede pegefingre om udviklingen af 0-8-åriges hjerne og nervesystem og sætter det sammen med den nyeste viden om, hvad tiden foran en skærm gør ved os – på godt og på ondt.

“Igennem en blanding af oplæg, øvelser og spørgsmål fra salen vil deltagerne få en grundforståelse af de væsentligste problematikker og blive klogere på, hvordan man kan arbejde sig frem til en god skærm-balance for børn fra 0 år til og med indskolingen, skriver Salto om arrangementet, der foregår i Støberihallen.

Til temaeftermiddagen vil arrangørerne grave dybere i, hvorfor vi skal være opmærksomme på børns tid foran skærmen, og hvordan vi med fordel kan anvende de digitale medier.

Læs mere og køb billet på www.saltos.dk

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på red.hilleroed@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Magnus Eg Møller, journalist, magnus.moeller@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk