Stor udrykning: Glemte aftensmaden i ovnen

Stor udrykning: Glemte aftensmaden i ovnen

Brandvæsenet måtte onsdag eftermiddag haste til Højager, hvor en beboer havde glemt et fad med nachos i en ovn. Foto: Martin Warming

Både brandvæsenet og politiet måtte onsdag eftermiddag omkring klokken 16.40 haste til Høager i Hillerød, hvorfra der var kommet en melding om brand i en bygning.

Men det viste sig heldigvis, at det ikke var så alvorligt.

Der var nemlig blot tale om et fad med nachos, som en beboer i et rækkehus havde glemt i en bordovn, fortæller Morten Pontoppidan, der er indsatsleder ved Frederiksborg Brand & Redning.

– Det gav selvfølgelig en del røgudvikling, og beboeren var bange for, at det skulle udvikle sig til en brand og valgte derfor at ringe 1-1-2. Men der gik heldigvis ikke ild i noget, siger Morten Pontoppidan.

Brandfolkene bar ovnen udenfor og luftede huset godt igennem, inden de vendte snuden hjem mod brandstationen igen, og der var heldigvis ingen, der kom til skade i forbindelse med episoden, ligesom der heller ikke skete skader på rækkehuset.

– Der lugtede lidt af brændt mad, men det var det, fortæller indsatslederen.

Tip redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på red.hilleroed@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Magnus Eg Møller, journalist, magnus.moeller@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk