Spildte muligheden for at få point

Foto: Mads Hussing

Hillerød lugtede til point flere gange i løbet af kampen, men hjemmeholdet var hele tiden lige lidt skarpere, og de trak fra igen og igen. Det var især hjemmeholdets Casper Wager, der blev kampens suveræne topscorer, og derudover spillede Stadions målmand Dennis Vestergaard Larsen en stor rolle med mange vigtige redninger.

I 1. halvleg var Hillerød flere gange bagud med både tre og fire mål, men hver gang fik de sig hevet op ved hårrødderne. Derfor endte de første 30 minutter 13-13, selvom hjemmeholdet var foran 11-7 kort tid før.

2. halvleg begyndte med stor dramatik, som kunne have vendt kampen til Hillerøds fordel. Hjemmeholdets Michael Jensen begik for anden gang angrebsfejl midt på banen i et kontraløb. Han havce lige fået at vide, at hvis han brokkede sig mere, så røg han ud.

Han fik to minutter for sit udbrud, og da han fortsatte brokkerierne udenfor banen, hvor han blandt andet kaldte dommeren en bums, og ifølge dommerne sagde, at de var til grin, så fik han direkte rødt kort. Det gav Hillerød en mand i overtal i fire minutter, som de ikke udnyttede til at komme foran.

Til gengæld trak hjemmeholdet fra igen, og det havde målmand Dennis Vestergaard Larsen en afgørende hånd og fod med i. Han tog simpelthen alt, hvad Hillerøds skytter kom med. Tre gange var udeholdet helt fri inde over stregen, og hver gang pillede han glansen af Hillerøds spillere. Det hjalp Stadion til at komme foran 20-17, i stedet for Hillerød havde taget teten.

Hillerøds angrebsspil blev i perioden efter lidt forkrampet, og holdet havde svært ved at komme til chancer. Det gik hurtigt over, og med syv minutter igen kunne nummer 20 udligne til 22-22. Det skete samtidig med, at Hillerød gik frem i et offensivt forsvar, som hjemmeholdet havde sværere ved at komme igennem.

Det holdt dog ikke længe, for igen trak Stadion fra. Det blev ikke bedre, da Mads Bro Sørensen i den sidste del af kampen fik en to minutters udvisning. Derfra kunne Hillerød ikke svare igen.

Det var dog ikke i denne kamp, som Hillerød lå til at få point i. Det bliver meget vigtigere lørdag 2. marts, hvor bundholdet Amager kommer på besøg.

2. division, mænd

Stadion-Hillerød 28-23 (13-13)

Tilskuere: 50