Se forskellen: Frederiksbro fra bar mark til ny bydel

I dag er det præcist fire år siden, byggeriet af Frederiksbro blev skudt i gang

Se forskellen: Frederiksbro fra bar mark til ny bydel

I dag, 28. marts, er det præcist fire år siden, at første spadestik blev taget til Hillerøds nye bydel Frederiksbro. Foto: Allan Nørregaard

I dag, 28. marts, er det præcist fire år siden, at første spadestik blev taget til Hillerøds nye bydel Frederiksbro ved Herredsvejen og Roskildevej.

Den 28. marts 2019 tog M. Goldschmidt Ejendomme A/S det første spadestik til den nye bydel, som i alt skal bestå af omkring 1.300 lejeboliger.

Frederiksbro består i dag af blandt andet flere end 500 lejeboliger, et supermarked, en legeplads, fitnessområde, en badepavillon, som bygherren har investeret godt 40 millioner kroner i at opføre.

Det var her i marts, at byggeriet rundede over 500 færdigopførte lejeboliger.

– Frederiksbro har i dén grad taget form som en levende bydel, der danner trygge rammer om beboere i alle aldre, og vi er meget stolte af, hvor langt vi er kommet på bare fire år, udtaler ejer og bygherre Mikael Goldschmidt i en pressemeddelelse.

Indtil videre har M. Goldschmidt Ejendomme A/S samlet investeret mere end to milliarder kroner i byggeriet på Frederiksbro, som vil være undervejs en del år endnu, indtil alle de ca. 1.300 planlagte boliger er færdigopført. Næste milepæl for projektet bliver ejendommen Melbærgården med 203 lejligheder, som forventes indflytningsklar i slutningen af 2024.

Frederiksbro mangler stadig at blive bygget på vestsiden af den såkaldte svanesø midt i bydelen, hvor der blandt andet skal opføres to højhuse på 15 etager.

Foto: M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Foto: M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på hillerod@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk