Rumæner røg direkte i fængsel

50-årig mand fra Rumænien overtrådte sig indrejseforbud og fik straksdom på mere end et års fængsel

62-årig havde børneporno på sin computer

Rumænsk mand fik straksdom for at stjæle i SlotsArkaderne og fra sovende s-togspassager - og for at overtræde et indrejseforbud. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Foto: Jens Berg Thomsen

En rumænsk statsborger fik torsdag den 16. marts en straksdom på et år og tre måneders ubetinget fængsel.

Det skete ved et grundlovsforhør i Retten i Hillerød, hvor den 50-årige mand erklærede sig skyldig i både to tyverier og at overtræde et indrejseforbud.

Manden var blevet anholdt dagen før omkring klokken 11.45 i SlotsArkaderne, hvor han havde stjålet et par sko, nogle strømper og en jakke.

Han blev også dømt for i januar at have stjålet en mobiltelefon fra en togpassagerer, som var faldet i søvn i s-toget mod Hillerød.

Manden havde i forvejen indrejseforbud i Danmark, hvilket han altså erkendte at have overtrådt. Han blev denne gang idømt udvisning af Danmark i 12 år, og han røg direkte videre til afsoningen af sin fængselsdom, fortæller politiets anklager Amalie Rønberg.

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på hillerod@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk