Premiere på ’Den der lever stille’ i Slotsbio

Café Slotsbio har 30. marts danmarkspremiere på filmatiseringen en af mest succes fulde bøger inden for de seneste år, Leonora Christina Skovs ’Den der lever stille’.

Det er fortællingen om forfatteren Leonora (Frederikke Dahl Hansen), der efter en dysfunktionel opvækst mister kontakten til sine forældre (Jens Albinus og Sarah Boberg). Da Leonora på landsdækkende tv ser, at hendes mor er kommet på hospice, bliver hun suget ind i et virvar af følelser og barndomsminder, som får hende til at tvivle på, hvad der er virkelighed og fantasi. Puk Grasten har skrevet og instrueret filmen.

Som anden film fortsætter Steven Spielbergs selvbiografiske ’The Fabelmans’, og i dagene op til påske inviterer Slotsbio til børnebio med filmen ’Mageløse Maurice’.

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på hillerod@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk