Pligten Kalder i Støberihallen

Johan Olsen, Torben Steno med flere giver koncert

Pligten Kalder i Støberihallen

Johan Olsen fra Magtens Korridorer har endnu et hjertensbarn og hyggeprojekt med journalist og musiker Torben Steno med flere i bandet Pligten Kalder, som kan opleves i Støberihallen fredag 31. marts klokken 20.

“Det er et musikalsk smukt, samfundsbetragtende og humoristisk projekt, der medrivende udnytter Johans sprøde stemme ovenpå de yderst kompetente musikeres fornemme og alligevel kantede instrumentering,” skriver arrangør Black Star Music i en pressemeddelelse.

Black Star Music glæder sig over at få Pligten Kalder til byen:

“Det er ét af de nicheorkestre, der ofte går udenom Hillerød. Men det er vigtigt, at vi samler op på de musikalske perler, der ofte drukner i mainstream koncerter”.

Black Star Music har en række koncerter og oplevelser på programmet, blandt andre Naja Rosa fra Savage Rose fredag den 28. april og Rasmus Dissing og band med deres “Hymner & Ukrudt” – hyldest til Povl Dissing og Benny Andersen onsdag den 10. maj.

Hele programmet og billetkøb kan findes på blackstarmusic.dk.

Pligten Kalder giver koncert i Støberihallen. Pressefoto

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på hillerod@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk