Ny lands-busrute fra Hillerød

Foto: Niels Idskov
Rødbillet kører nu også fra Hillerød og Roskilde vestover til Jylland og Fyn - til rimelige priser.
Rødbillet kører nu også fra Hillerød og Roskilde vestover til Jylland og Fyn – til rimelige priser.

En studerende fra Hillerød kan komme til Esbjerg for 148 kr., og det vil koste en pensionist fra Roskilde 120 kr. at komme til Aarhus.

Det er landets hurtigst voksende busselskab, Rødbillet.dk med stoppesteder i byer over hele landet, der udvider sit rutenet til at omfatte Hillerød og Roskilde. Rødbillet.dk's koncept er ikke kun at sælge transport, men såkaldt kvalitetsspildtid, hvor gæsterne under hele turen kan nyde gratis kaffe, internet samt muligheden for at se mere end 20 film og serier på bussens online streaming-center.

Det er med til at gøre Rødbillet særdeles konkurrencedygtig overfor DSB samt andre busselskaber, der kører på tværs af Danmark.

Thomas Hinze, der er administrerende direktør for Rødbillet.dk, fortæller, at selskabet nu er lidt over fire år gammel og har etableret sig som det alternative lavpris-busselskab med de suverænt billigste priser.

»Hver uge transporterer vi mange tusinde danskere der er trætte af dyr offentlig transport på tværs af landet, og med åbningen af ruterne på Sjælland har vi gjort endnu flere glade,« siger han.