Ny fight til Porsgaard

Boksning: Hillerød-bokseren Jacob Porsgaard er på plakaten ved samme stævne som Sarah Mahfoud.

Ny fight til Porsgaard
Foto: Mads Hussing

For første gang skal Jacob Porsgaard bokse ved et Bettina Palle-stævne. Han har tidligere bokset for andre promotere og for sig selv.

– Jeg glæder mig meget til den 4. marts. Det er tale om min debut i Danish Fight Night-regi, og det bliver rigtig fedt. Jeg er ung og stærk og i god form. Jeg har holdt træningen ved lige og givet den gas siden min seneste kamp, så jeg glæder mig til at møde op og vise publikum, hvad jeg kan, siger Jacob Porsgaard i en meddelelse fra Bettina Palle

Jacob Porsgaard senest boksede på hjemmebane i Hillerød. Her vandt han stensikkert på point over georgieren Giorgi Kandelaki. Det var hans femte sejr i fem kampe, hvor to af dem er vundet på knockout.

– Jeg er en teknisk, dygtig bokser, der er hurtig på hænderne og slår hårdt. Jeg vil derudover beskrive mig selv som en type, der godt kan lide at levere et godt show i ringen og give publikum nogle seværdige og underholdende kampe, siger Jacob Porsgaard, der bliver trænet af Steen F. Sørensen og Mads Sørensen i Hillerød.

Promoter Bettina Palle, der holder sit første stævne efter sin fars, Mogens Palles, død i august 2022.

– Jeg er meget glad for at kunne tilføje ubesejrede Jacob Porsgaard til programmet. Han er en teknisk dygtig, seriøs og hårdtarbejdende super-mellemvægter, som jeg er sikker på, vil gøre en god figur og levere en flot kamp, siger Bettina Palle.

Jacob Porsgaard havde en stor amatørkarriere, inden han begyndte at bokse professionelt. Her boksede han 50 kampe, hvor han vandt de 40 af dem.

Han er blevet dansk mester tre gange, hvor de første to var som ungdomsbokser, mens han i 2018 vandt DM-guld som senior i 75 kilos-klassen.

– Jeg forsøger at blive bedre fra kamp til kamp. Ambitionen er at kravle så højt op ad ranglisterne som overhovedet muligt. Jeg drømmer selvfølgelig om at få en titelkamp på et tidspunkt. Derfor gælder det om at vinde mine kampe og arbejde mig op ad ranglisten. Jeg vil satse på at få det bedste ud af mit potentiale og se, hvor langt jeg kan drive det, siger Jacob Porsgaard.

Stævnet foregår 4. marts i Musikteatret i Albertslund, og her er også blandt andre den tidligere verdensmester Sarah Mahfoud og juniorverdensmester Oliver Meng på plakaten.

Bettina Palle regner med fire-fem profkampe plus fire-fem kampe med nogle af landets bedste amatørboksere.