Nu kan du cykle med til Paris

Team Rotary Nordsjælland har startet træningen til velgørende Paris-cykeltur, og man kan stadig nå at melde sig som deltager

Nu kan du cykle med til Paris

Team Rotary Nordsjælland cykler igen i år fra Hillerød til Concordepladsen i Paris. Derved støtter holdet gode, sociale formål i Hillerød og Halsnæs – i år for ottende gang.

Turen mod Paris begynder fredag den 14. juli, og cykelholdet har startet træningen op, men man kan stadig nå at melde sig som deltager på holdet.

Alle på holdet deltager i træningen, og der er en træner tilknyttet, der hjælper med både at pudse formen og cykelteknikken af, og det handler ikke om at komme først. Der er altid en, der vil vente eller hjælpe over en bakketop, hvis det bliver nødvendigt.

I alle aldre

Turen er for motionister og kræver ikke medlemskab af Rotary. Aldersspredningen er stor på holdet, som består af både mænd og kvinder. Yngste rytter på holdet var midt i 20’erne, og den ældste har været lige under 80 år. Fælles for alle deltagere er, at de er motionister, de har et godt helbred, træner sammen og følges til Paris.

Alle, der har overskud til det, hjælper dem, der måtte have en dårlig dag. Holdet har en træner, der hjælper med at pudse formen og køreteknikken af inden afgangen til Paris. Et servicehold sørger for indlogering og forplejning i høj klasse og hjælper med at servicere cyklerne eller med at føre holdet gennem ruten.

Spinning om vinteren

Januar, februar og marts træner holdet torsdag klokken 6 og lørdag klokken 9.15 på spinningcykler i Hillerød Firmaidræt på Milnersvej 35 i Hillerød. Fra 1. april rykker træningen udendørs og starter i Hillerød om onsdagen klokken 17 og lørdagen klokken 10. Efterhånden som træningsturene bliver længere, starter træningen lidt tidligere om lørdagen.

Rytterne betaler selv for deres tur, men er mere end velkommen til at skaffe sponsorer til at dække alle eller dele af udgifterne. Team Rotary Nordsjælland hører i det hele taget meget gerne fra sponsorer.

Læs mere på www.teamrotarynordsjaelland.dk

Team Rotary Nordsjælland er gået i gang med træningen til at cykle til Paris til sommer – men man kan stadig nå at være med. Privatfoto
Mogens Christensen, som er formand for Team Rotary Nordsjællands styregruppe og med til at arrangere turene til Paris, tager turen til Paris på to hjul for femte gang. – Jeg fandt ud af, hvor sjovt det var – og fordi jeg stadig gerne vil støtte det gode formål, fortæller han. Pressefoto

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på red.hilleroed@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Magnus Eg Møller, journalist, magnus.moeller@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk