Musik, ølsmagning og vinfestival på Skänk Aflyste ‘Bryg og Beatles’-arrangementer kan endelig afholdes

Musik, ølsmagning og vinfestival på Skänk
  Aflyste 'Bryg og Beatles'-arrangementer kan endelig afholdes
Skänk inviterer blandt andet til ølsmagning og Beatles-sange med Jens Jepsen. Pressefoto
Skänk inviterer blandt andet til ølsmagning og Beatles-sange med Jens Jepsen. Pressefoto

musik Øl-, mad- og vinbaren Skänk på Torvet 7 i Hillerød inviterer til en masse arrangementer den kommende tid.

I december måtte øl- og vinbaren Skänk Hillerød og musiker Jens Jepsen desværre aflyse de ellers udsolgte 'Bryg og Beatles'-koncerter på grund af coronanedlukningen. Men nu kan koncerterne endelig afvikles 27. juli og 17. august.

Konceptet bliver som før, hvor gæsterne til de to koncerter får lov til at høre Jepsens fortolkninger af ikoniske Beatles-sange tilsat en god gang røverhistorier. Undervejs er der ølsmagning af fire forskellige velvalgte øl fra danske mikrobryggerier.

Ølfestival

Udover de to koncerter har Skänk Hillerød flere events på vej, faktisk en per måned fra juli til november. Udover koncerterne gentager baren deres mini-ølfestival, der blev afholdt på Øllets Dag. I år er det lørdag den 4. september, og her kan gæster se frem til at smage på mange forskellige øl fra de danske mikrobryggerier.

Helt ny vinfestival

Som noget helt nyt prøver Skänk, der også er en vinbar, kræfter med en vinfestival lørdag den 9. oktober klokken 12 til 17. Det sker i samarbejde med Unika Vine.

Formatet bliver som en lille festival, hvor der indrettes boder rundt om i Skänks lokale, hvor man kan smage vine fra de enkelte verdensdele.

"Ideen er, at når nu vi ikke har kunne rejse så meget på det sidste, så kan vi i det mindste sende vores smagsløg på verdensrundrejse uden at forlade lokalet," udtaler barbestyrer Simon Pettitt i en pressemeddelelse.

Læs mere på 3400.skaenk.dk