Møde: Kommunen søger input til sundhedscentret

Hillerød Kommune inviterer til møde om sundhedscentret på Milnersvej

Møde: Kommunen søger input til sundhedscentret

Kommunen inviterer til møde om udviklingen i sundhedscentret på Milnersvej. Foto: Allan Nørregaard

Lige siden Hillerød Kommune åbnede sit nye sundhedscenter i 2016, har det været for småt.

Nu går en proces i gang, hvor byrådet ønsker at udbygge og udvikle sundhedscenteret – og kommunen holder derfor et møde, hvor alle er inviteret til at komme med deres bud på, hvordan fremtidens sundhedscenter skal se ud.

Det sker i Royal Stage torsdag den 20. april kl. 18-21.

“I dag har vi et travlt og velbesøgt sundhedscenter, hvor mange borgere bliver støttet i genoptræning, rehabilitering, patientuddannelse, rygestop og meget mere. Hillerød Byråd ønsker at udbygge og udvikle sundhedscenteret, så endnu flere børn, unge, voksne og seniorer får gavn af tilbud og indsatser, der fremmer vores sundhed og trivsel,” skriver kommunen på deres hjemmeside.

Rundtur og samtale

Mødet starter med en rundtur i det aktuelle sundhedscenter, hvor deltagerne kan opleve de nuværende rammer, funktioner, samarbejder og muligheder. Herefter inviterer kommunen til en samtale om, hvilke behov sundhedscentret skal imødekomme, og hvordan de nuværende samarbejder udvikles.

“Vi har brug for alle stemmer og perspektiver, hvad enten du er borger i Hillerød Kommune eller repræsenterer en nuværende eller mulig samarbejdspartner fra fx foreningsliv, kulturliv, patientforening eller uddannelsesinstitution,” skriver kommunen.

Mdt

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på hillerod@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk