Mahfoud vandt sikkert i Royal Arena

Sikker Mahfoud-sejr i Royal Arena

Sarah Mahfoud havde ikke de store problemer med at besejre sin italienske modstander fredag aften.

Foto: Mads Hussing

Boksning: Sarah Mahfoud var et niveau over Veronica Tosi, men manglede lige det sidste for at få italineren i gulvet i en ellers sikker sejr.

Sarah Mahfoud rækker ud efter en ny VM-chance, efter hun lige før midnat fredag aften sikkert vandt sin kamp mod italienske Veronica Tosi ved Danish fight Night i Royal Arena.

Sejren kom på point efter otte omgange, men med samtidlige dommerstemmer på Sarah Mahfouds side.

– Jeg gad godt at have vist noget mere, men hun var svær at komme ind på med sine dobbeltparader, sagde Sarah Mahfoud efter sejren til Pluto TV.

Hun var da også regnet som klar forhåndsfavorit, og det viste hun fra start. Hillerød-bokseren stod tålmodig fast og ventede på blottelser hos sin italienske modstander, og så blev der sendt kontraslag af sted, når chancerne meldte sig.

I de døende sekunder af tredje omgang trykkede Mahfoud virkelig på speederen og satte en byge af slag ind på italieneren, der i den grad havde brug for pausen efter gong-gongen.

Det fik Tosi til at tage det en smule mere roligt og stå mere defensivt, hvilket gjorde vilkårene for Sarah Mahfoud noget vanskeligere. Paraderne sad nærmest støbt foran ansigtet på Veronica Tosi, der på den måde heller ikke åbnede sig på samme måde længere.

Og ind i mellem kom der så et slag fra Tosi, der beviste, hvorfor hun har tilnavnet “the butcher”.

Sarah Mahfoud undgik dog langt de fleste af dem, mens de fleste af hendes egne slag havnede i paraderne i et forsøg på at mørne sin modstander.

Til sidst var italieneren nødt til at forcere kampen i de sidste to minutter, men det lykkedes ikke, og så var Sarah Mahfouds sejr hjemme.

Den skulle så gerne bruges til at give Mahfoud en ny chance for at blive verdensmester inden for den nærmeste fremtid.