Kvindelandsholdet kommer til Hillerød

Hillerøds håndboldfans får muligheden for at komme helt tæt på en landskamp. De danske EM-sølvvindere spiller nemlig landskamp, mod Brasilien i Royal Stage i Hillerød og senere i Arena Næstved, som de allersidste forberedelser inden VM

Kvindelandsholdet kommer til Hillerød

Landstræner Jesper Jensen og Kristina Jørgensen (til højre) i april 2021, hvor kvindelandsholdet spillede to kampe mod Spanien i Royal Stage, som dengang var corona-tom. Foto: Erling Madsen

Lørdag den 25. november kan folk i Hillerød igen male sig røde og hvide, når det danske kvindelandshold i håndbold kommer til Hillerød for at møde Brasilien i en VM-optaktskamp.

Landskampen i Hillerød bliver en af landsholdet allersidste forberedelser, inden de sætter kursen mod VM på hjemmebane.

Der er altid noget magisk over landskampe og den stemning, de skaber.

Carsten Larsen, direktør Royal Stage

– Med Herning som kvindelandsholdets hjemmebane for VM i december var det vigtigt for os, at vi også kunne tilgodese de sjællandske håndboldfans. Derfor er jeg meget glad for, at vi kan præsentere to landskampe i henholdsvis Næstved og Hillerød, hvor landsholdene tidligere har fået en flot opbakning fra publikum, så det håber jeg, at rigtig mange er klar på at gøre igen, fortæller Henrik Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund, i en pressemeddelelse.

– Magisk

Sidst kvindelandsholdet spillede i Royal Stage i Hillerød var det uden publikum på grund af corona-restriktioner, og i Hillerød ser man derfor rigtig meget frem til, at kunne byde publikum indenfor til landskampen den 25. november.

– Der er altid noget magisk over landskampe og den stemning, de skaber. Med erfaring fra fire dame- og herrelandskampe under corona, så glæder vi os til igen at spille landskamp i arenaen – og ikke mindst til at vi nu kan fylde den med publikum, siger Carsten Larsen, der er direktør i Royal Stage, i pressemeddelelsen.

os

Kampprogram for kvindelandsholdets testkampe:

Lørdag den 25. november kl. 16.00 Danmark – Brasilien, Royal Stage, Hillerød

Søndag den 26. november kl. 16.00 Danmark – Brasilien, Arena Næstved

Tip redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på hillerod@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Marcus Wehage, journalist, marcus.wehage@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk