Kulturnat: Vind VIP-billetter til sejltur med Den Lille Færge

Så kan du igen vinde billetter til en helt speciel sejltur på Slotssøen

I efterårsferien kan man få en sidste tur med Den Lille Færge. Foto: Martin Warming

Hillerød Posten og Den Lille Færge inviterer 30 læsere og deres ledsagere med på en helt specielt sejltur den 9. september. Arkivfoto: Martin Warming

Hillerød Posten og Partrederiet Slotssøen inviterer traditionen tro 30 læsere med ledsager på en helt speciel sejltur på Slotssøen fredag den 9. september, hvor der er kulturnat i Hillerød.

På sejlturene, der varer cirka 40 minutter, fortæller Lisbeth Lund fra Nordkystfortællerne morsomme og medrivende historier, Claus Edlev spiller glad harmonikamusik mellem historierne, og der vil også være en lille forfriskning til passagerne.

Der vil være tre afgange fra Torvet henholdsvis klokken 17.15, 18 og 18.45, og Drabantgarden spiller før hver afgang og sørger for at sende Den Lille Færge og passagerne behørigt af sted.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på spørgsmålet i faktaboksen nederst i artiklen og sende dit svar til hip.red@sn.dk senest fredag den 2. september klokken 12.

Hillerød Posten trækker lod blandt alle korrekte besvarelser, og de 30 vindere, der altså hver vinder to billetter til én af de tre afgange, får direkte besked.

Skriv eventuelt, hvilken afgang du helst vil med på, hvis du vinder. Vi kan dog ikke garantere, at vi kan opfylde alle ønsker.

Spørgsmål:

På toppen af kirkespiret på Frederiksborg Slot findes en vindfløj. Men hvad forestiller den?

a) En jagthund

b) En prinsesse

c) En hest

Send dit svar til hip.red@sn.dk senest fredag den 2. september klokken 12