Klar til mudderløb i mørke

Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race Dark Edition er klar til endnu en omgang mudderløb

Klar til mudderløb i mørke

Årets udgave af Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race Dark Edition finder sted 1. marts. Pressefoto

Så er det igen blevet tid til Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race Dark Edition. Arrangementet foregår onsdag 1. marts, hvor begge løb afvikles. Først starter alle kvinderne klokken 18 og klokken 20 sendes mændene af sted ud på første runde af den cirka 2,5 kilometer rute.

Tilmeldingerne strømmer ind, skriver Firmaidræt Hillerød i en pressemeddelelse.

“Foreløbig er deltagerantallet fra sidste år overgået, men der er stadig ledige pladser – især hos mændene, som tilsyneladende ikke helt er kommet i træningsskoene endnu,” skriver Firmaidræt Hillerød.

Fakler på ruten

Mørket har sænket sig før løbet går i gang, så der startes i bælgmørke. Alle deltagere har derfor pandelamper på, og undervejs bliver deltagerne udfordret med cirka 40 forhindringer på hver runde.

På ruten vil der dukke fakler og andet lys op på tilfældige steder, og i målområdet møder deltagerne flere opbyggede forhindringer, som mange kender fra de to store løb i september.

Medaljer og suppe

Firmaidrættens Hus i Royal Stage-området er rammen for stævnepladsen, og ruten er lagt i det kuperede terræn bag FIFs højbaner og videre ind over Adventure Park, som velvilligt har stillet deres del af området til rådighed.

Efter løbet modtager alle deltagerne en medalje og har mulighed for at få en kop varm suppe at varme sig på.

Du kan få flere informationer og tilmelde dig på Sportstiming.dk.

Jk