Hør om Hitlers dødsgrupper til torsdagscafe

Hør om Hitlers dødsgrupper til torsdagscafe

Til Hillerød Biblioteks torsdagscafé 30. marts klokken 16 holder historiker og journalist Simon Schultz van Engeland et oplæg om den første fase af Holocaust, hvor over en million ofre blev dræbt ved massenedskydninger.

Han introducerer gennem øjenvidneberetninger og skæbneskildringer ”Patronernes Holocaust” – den første kaotiske fase af folkedrabet bag Hitlers Østfront, hvor skrig og skud lød i afsides slugter og skove, og hvor over en million ofre forsvandt i den løse jord i lande som Hviderusland, Polen og ikke mindst Ukraine.

Oplægget tager udgangspunkt i den nye bog "Hitlers dødsgrupper – Holocaust før gaskamrene", som Simon Schultz van Engeland har skrevet.

Simon Schultz van Engeland arbejder til daglig som kommunikationsansvarlig og arkivleder på Hillerød Bibliotek.

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Mdt

Simon Schultz van Engeland fortæller om Holocaust med udgangspunkt i sin bog “Hitlers dødsgrupper – Holocaust før gaskamrene”. Pressefoto

Kontakt redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på red.hilleroed@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk