Hillerødborger vil i Radius’ bestyrelse

Per Kristensen stiller op til forbrugervalget i Radius Elnet

Hillerødborger vil i Radius’ bestyrelse

Hillerødborgeren Per Kristensen er en af de 45 kandidater, der stiller op til forbrugervalget i Raduis Elnet. Privatfoto

Hillerødborgeren Per Kristensen stiller op som forbrugerrepræsentant til bestyrelsen i el-selskabet Radius Elnet.

– Når jeg stiller op, er det fordi, at el-energi er en vigtig energikilde, og det er derfor vigtigt, at vi har en stabil forsyning af el til en pris, der afspejler produktionsomkostningerne, siger Per Kristensen.

Radius er et af landets største net-selskaber, som leverer strøm til forbrugere i hele Danmark.

– I Radius’ bestyrelse vil det være forbrugernes sag, jeg vil have fokus på. Derfor vil jeg arbejde for, at el-nettet forbliver på offentlige hænder. Jeg har arbejdet flere steder i verden og oplevet, hvad det betyder, når det offentlige ikke spiller en central rolle i forbindelse med produktion og distribution af el.

– Derudover vil jeg have fokus på, at der tages hensyn til miljøet – det vil sige fokus på grøn og CO2-neutral el-produktion, siger Per Kristensen.

Per Kristensen er kredsformand for Socialdemokratiet i Hillerød-kredsen. Han har siddet som forbrugerrepræsentant i energiselskabet Verdo i halvandet år og i Nordlys’ el-selskab N1 i to år.

– Mine fokusområder i bestyrelsen vil blandt andet være at sikre en stabil el-forsyning, og at prisen står mål med produktionsomkostningerne. Derudover vil jeg kæmpe for, at el-nettet skal forblive på offentlige hænder, og at forbrugerne ikke skal betale et aconto-beløb forud til el-udbyderne. Vi skal naturligvis først betale for vores forbrug af elektricitet, når det er leveret, siger han.

I alt 45 kandidater stiller op, og der skal vælges tre forbrugerrepræsentanter til Radius Elnets bestyrelse.

Man kan stemme til Radius Elnets forbrugervalg, hvis man er kunde i Radius Elnets forsyningsområde og har eget aftagenummer. Fristen for at stemme er den 20. marts klokken 12.

Tip redaktionen

På Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis bestræber vi os altid på at lave historier, der betyder noget for dig. Så har du en ide til en artikel eller et tip, så send en mail til redaktionen på red.hilleroed@sn.dk eller ring til os på telefonnummer 8888 4303.

Du kan også kontakte vores journalister direkte på nedenstående mailadresser:

Martin Warming, redaktør, martin.warming@sn.dk

Janne Mulvad, journalist, janne.mulvad@sn.dk

Mette Dolmer Thygesen, journalist, mette.thygesen@sn.dk

Marcus Wehage, journalist, marcus.wehage@sn.dk

Johanne Wainø Topsøe-Jensen, journalist, johanne.wainoe@sn.dk

Per Skovkjær Sand, journalist, per.sand@sn.dk