Hillerød-bokser tabte uren kamp til italiener

Boskning: Hillerød-bokseren Jacob Porsgaard tabte for første gang en professionel kamp, da italienske Luca Di Loreto vandt i Royal Arena.

Hillerød-bokser tabte uren kamp

Jacob Porsgaard måtte se sig slået for første gang i sin professionelle karriere.

Foto: Mads Hussing

Opbakning var på plads, og forventningerne var i top, men det endte alligevel med det første nederlag som professionel til Hillerød-bokseren Jacob Porsgaard ved Danish Fight Night i Royal Arena fredag aften.

Her vandt den 25-årige Luca Di Loreto på point efter de fire omgang efter en kamp, hvor Jacob Porsgaard hurtigt kom i problemer.

En flænge over venstre øje meldte sig allerede i første omgang, som ellers så ud til at slutte godt for Porsgaard, der fik sat et godt slag ind på italienere. Men han kvitterede så med et slag den anden vej, som tydeligt rystede Porsgaard.

Anden omgang blev mere af det samme. Italieren slog med noget mere kraft, når han sendte sine slag af sted, og Jacob Porsgaard havde svært ved at få åbnet sin modstanders parader.

I stedet blev det en kamp med mange små holdesekvenser og en urytmisk affære.

Tredje omgang var mere lige, men det kunne Hillerød-bokseren ikke bruge til noget, så han måtte på jagt i den fjerde og sidste omgang, hvor han kom aggressivt ud.

Men det endte med, at han selv blev offer for et hook af italieneren, og det sendte Porsgaard til tælling. Han var hurtigt klar igen, men tiden løb fra ham og den Luca Di Loretos sejr var der ikke noget at sige til.

Det var italienerens femte sejr i syv kampe. Jacob Porsgaard har også bokset syv kampe, men det var altså hans første nederlag.