Byggefirma fordobler overskud

Svend Pedersen, direktør i HHM A/S i Hillerød kan glæde sig over flere store projekter, der er kommet godt i hus for byggefirmaet.
Svend Pedersen, direktør i HHM A/S i Hillerød kan glæde sig over flere store projekter, der er kommet godt i hus for byggefirmaet.

2016 blev et ualmindeligt godt år for byggefirmaet HHM A/S i Hillerød med 200 ansatte. En række store boligprojekter i totalentreprise blev for alvor skudt i gang i bl.a. Carlsberg Byen, Irmabyen og Bellarækkerne i København.

– Vores forretningsområde for enfamiliehuse afleverede samtidig et rekordhøjt antal individuelle, arkitekttegnede huse i høj kvalitet, og vi oplever generelt en stor interesse for huse som vores arkitekter tegner, siger direktør i HHM A/S, Svend Pedersen.

De samlede aktiviteter i byggefirmaet betyder, at firmaet i 2016 slår sin egen rekord fra 2015 og kommer ud med en omsætning på 690 millioner kroner og et resultat før skat på 31,5 millioner kroner. I 2015 lød omsætningen på 530,1 millioner kroner og resultatet før skat blev på 15,5 millioner kroner.

– Et af vores store projekter, Frihavns Tårnet på Nordhavnen i København på 12 etager med 76 lejligheder, er blevet til virkelighed. Den gamle kornsilo i Nordhavnen har været en virkelig spændende opgave med mange særegne detaljer: Rå betonvægge, høje søjler og alle steder mindst tre meters loftshøjde, fortæller Svend Pedersen.

For 2017 har selskabet en ordrebeholdning på et tilfredsstillende niveau, oplyser Svend Pedersen. I løbet af året afleveret HHM A/S flere større projekter. Det er Orangerihaven og Espehaven i Irmabyen, en totalentreprise med 21 seniorboliger og 40 rækkehuse for ELF Development A/S, Bellarækkerne, der er 122 rækkehuse i tre plan i totalentreprise for BC Hospitality Group A/S. Også første etape af Botilbud Ebberød afleveres. Det er en hovedentreprise med almene plejebolig er for Rudersdal Kommune. Endelig afleveres også Hellerupvej, der er en ombygning af en eksisterende kontorejendom til 35 lejligheder i totalentreprise for PFA Pension.