Zombie-dukker og opera-sang

Foto: Søren Meisner

Helsingør: Sopran Nina Sveistrup Clausen synger opera og rytmisk musik i dommedags-forestillingen »Støv«. Uhyggeligt, men også poetisk dukketeater for voksne.

På det let forfaldne, ubeboede Marienlyst Slot i Helsingør, i en spooky scenografi, skal Nina Sveistrup Clausen agere gudinden, der vækker historierne om Jordens udslettede menneskerace til live.

Det sker i det dystre, men også poetisk skønne requiem »Støv« – dukketeater for voksne – hvor Nina Sveistrup Clausen agerer og synger på scenen sammen med Svend E. Kristensen, som fører de store dukker.

Sew Flunk Fury Wit står bag forestillingen i samarbejde med Helsingør Teater.

I vores jordiske verden er støv defineret som mikro-partikler af jord, hudceller, pollen, hår og tekstilfibre. Af støv er du kommet, men hvad er der tilbage efter en altødelæggende katastrofe? I den post-apokalyptiske verden forsøger guderne at vække zombi-menneskene (dukkerne) til live ved at lege med dem. Billetter kan købes hos Helsingør Teater.sa

»Støv« med Sew Flunk Fury Wit. Frem til 30. marts. Hverdage kl. 20 og kl. 17 lørdage. Marienlyst Slot, Marienlyst Alle 32, Helsingør.