Tre tyve skræmt væk på én dag

Foto: Kenn Thomsen
Onsdag var en god dag for nabohjælp i Helsingør Kommune - og en dårlig dag for indbrudstyvene.
Onsdag var en god dag for nabohjælp i Helsingør Kommune – og en dårlig dag for indbrudstyvene.

Vågne naboer forhindrede indbrud to steder – tredje sted var det ejeren, skriver Frederiksborg Amts Avis.

På Sigurd Swanes Vej i Helsingør opdagede en beboer ved 12.15-tiden, at en tyv var ved at kravle ind i naboens hus. Han havde knust en rude med en sten, men da han blev opdaget af naboen, stak han af i retning af Carl Plougs Vej og forsvandt i skoven ved Monte Bello.

Vidnet beskriver tyven som 17-19 år, 180 centimeter høj, spinke og med brunt, mellemlangt hår. Han bar en rød jakke i nylon, der havde en lysegrå stribe lodret ned ad ryggen. Skoene var mørke, det samme var cowboybukserne.

Senere samme eftermiddag blev en tyv overrasket på Parallelvej i Snekkersten, hvor tyven var i færd med at ødelægge vinduet til badeværelset. En 52-årig nabo forsøgte at holde tyven tilbage, men han kom fri og stak af mod Snekkersten Station.

Tyven var i rød polo, lyse bukser og var velsoigneret. Han havde et blåt koben i hånden og var mørk i huden.

Samme aften blev to mænd på knallert skræmt væk fra en villa på Odinshøj i Ålsgårde. Ved 19-tiden opdagede 45-årig mand, at en spinkel 20-årig mand i sort hættetrøje var på vej ind i haven. Han løb fra stedet ud til en kammerat på en knallert, hvorefter de forsvandt, oplyser Nordsjællands Politi.