Slut efter 11 kampe: Andreas Smed er færdig i FC Helsingør

Slut efter 11 kampe: Andreas Smed er færdig i FC Helsingør
Foto: Kenn Thomsen, Mads Hussing
start 15.00 FC Hælsingør spiller hjemme mod Esbjerg i 1. division
start 15.00 FC Hælsingør spiller hjemme mod Esbjerg i 1. division Sjællandske Medier

Andres Smeds kontrakt med FC Helsingør er løbet ud og bliver ikke forlænget, men klubben har ikke meldt ud om fremtiden for Oliver Kjærgård og Casper Sloth, hvis kontrakter også løb ud til nytår.

FC Helsingør oplyser, at angriberen angriberen Andreas Smed, der havde kontraktudløb ved årsskiftet, ikke får fornyet kontrakten.

Klubben har i samarbejde med trænerteamet besluttet, at kontrakten ikke vil blive forlænget.

– Andreas er en god dreng, og vi har været rigtig glade for at have ham. Han har vist fine kvaliteter og hårdt arbejde, både til træning og i kamp, men vi har evalueret på Andreas' tid i klubben, og har i den sportslige ledelse vurderet, at vi vil gå efter en lidt anden type spiller til vores angreb.

– Det gør vi også med tanke på, at vi skal omorganisere vores offensiv på grund af Jeppe Kjærs skade. Vi takker Andreas for en professionel indsats i sin tid i klubben, og ønsker ham held og lykke med den videre karriere.

– Hvad angår yderligere spillere med udløb, samt truppens sammensætning frem mod foråret, er vi lige nu i fuld gang med evaluering frem mod sæsonstarten, og vil komme med udmeldinger som tingene falder på plads, siger sportslig ansvarlig i FC Helsingør Brian Gellert ifølge en meddelelse fra klubben.

Der er to andre spillere, der havde kontraktudløb ved nytår. Det drejer sig om midtbanespillerne Oliver Kjærgård og Casper Sloth, og FC Helsingør har ikke meldt ud om deres fremtid. Det har ikke været muligt at få fat i Brian Gellert for at få en kommentar til de to spilleres fremtid.

Andreas Smed nåede 11 kampe for FC Helsingør, og han fik ikke scoret. Han lagde dog op til to mål.