Se billede: Politi efterlyser tog-onanist

En 16-årig pige tog lørdag et billede af denne mand, som blottede sig foran hende i toget mellem Fredensborg og Helsingør.
En 16-årig pige tog lørdag et billede af denne mand, som blottede sig foran hende i toget mellem Fredensborg og Helsingør.

En blotter blev lørdag eftermiddag fotograferet i lokalbanens tog mellem Fredensborg og Helsingør. Det skete, fordi en 16-årig pige fra Fredensborg følte ubehag ved at sidde over for en ung mand.

Han filmede hende med en mobiltelefon og sad med den ene hånd gemt under sin jakke. Imens sad pigen over for ham og sms'ede med en ven og spurgte ham, hvad hun skulle gøre. Vennen opfordrede hende til diskret at tage et billede af den unge mand, og det gjorde hun, inden hun rejste sig og gik væk.

Da hun satte sig et andet sted i toget og kiggede på billedet, opdagede hun, at manden havde sit stive lem i hånden, halvt skjult ved jakken. Nu bringer Nordsjællands Politi en efterlysning af manden, der angiveligt stod af toget i Snekkersten omkring klokken 16.30 lørdag.

Han beskrives som udlænding, cirka 20-25 år gammel og spinkel af bygning. 170-180 centimeter høj og med kort, sort hår og iført blå cowboybukser og hættetrøje med lynlås. Over højre arm havde han en gul, rød-blå jakke med grønne ærmer og hætte, oplyser politikommissær Henrik Hattel fra Nordsjællands Politi. Manden brugte en hvid telefon til at filme og fandt senere et kamera frem.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.