
Mange dropper madlavningen nytårsaften og får i stedet den lokale slagter, fiskehandler eller supermarked til at stå for menuen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
Nytårsaften vælger flere og flere at bestille maden udefra frem for selv at stå ved kødgryderne. Således boomer bestillingerne af færdige nytårsmenuer i Helsingør.
Det viser en rundspørge, som Frederiksborg Amts Avis har lavet hos restauranter, slagtere, fiskehandlere og supermarkeder i Helsingør-området.
– Det har aldrig været så stort, som det er i år. Meny meldte udsolgt på deres nytårsmenu allerede onsdag, siger centerchef i Espergærde Centret , Vibeke Nørly.
Livsstilsekspert Henrik Byager nikker genkendende til tendensen.
– Når maden bliver leveret udefra, slipper man for presset ved at skulle levere noget særligt i køkkenet og kan i stedet bruge kræfterne på at skabe en god fest og være nærværende som værter, siger Henrik Byager.
Læs hele historien i lørdagens udgave af Frederiksborg Amts Avis.