Nu er det officielt: FC Helsingør sælger midtbanespiller

Fodbold: Oliver Kjærgaard skifter til norske Ham-Kam.

Nu er det officielt: FC Helsingør sælger midtbanespiller
Foto: René Larsen

Som sn.dk skrev tidligere på dagen, så mister FC Helsingør sin midtbanespiller – Oliver Kjærgaard.

24-årige Kjærgaard skifter med øjebliklig virkning til HamKam, der spiller i Eliteserien, som er den bedste række i Norge.

Det danske transfervindue er lukket, men i Norge kan der stadig handles. Dette har altså nu resulteret i en transfer mellem FC Helsingør og HamKam, hvor resultatet blev, at Oliver Kjærgaard skal tilbage til Norge.

Han har nemlig en fortid i Norge, da han i 2018 skiftede til norsk fodbold for at spille i Tromsø og senere Nest-Sotra. Nu vender han tilbage til det norske på en treårig kontrakt.

Der har været interesse fra flere steder, men i sidste ende faldt valget altså på HamKam.

Oliver selv er også glad for skiftet, men ser meget positivt tilbage på sin tid i FC Helsingør

– Jeg vil gerne sige tak til hele klubben, hele staben og alle på holdet. Det har været tre sindssyge år, hvor vi er blevet en lille familie, så det er rigtig hårdt at skulle efterlade.

– Det er været en fantastisk del af mit liv og en stor fornøjelse. Der er et stolt øjeblik og jeg kan forlade klubben med et smil på læben. Nu er det tilbage til Norge for en rematch og det glæder jeg mig også meget til, siger Kjærgaard ifølge en meddelelse fra klubben.

Oliver Kjærgaard, der sammen med resten af truppen, var på træningslejr i Tyrkiet, er fløjet direkte fra Tyrkiet til Norge, hvor han har gennemført lægetjekket og altså nu officielt kan kalde sig HamKam-spiller.