Nichlas Sahl giver koncert på Kulturværftet

Popstjerne kommer forbi

Siden sin debut i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter!

Sangskriver og Toppen af Poppen-deltager Nicklas Sahl, med den velkendte stemme og de store drømme kan opleves på Kulturværftet fredag den 4. november klokken 20.

Den unge singer songwriter Nicklas Sahl fra Hadsten debuterede på den danske musikscene for fire år siden. Siden da har han været aktuel med sanghits som »Four Walls«, »Planets« og »New Eyes«. Med det nyeste album i kufferten »God Save The Dream« tager Nicklas Sahl atter engang på turne på landets spillesteder.

Siden sin debut i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter! Nicklas Sahl er et af de største gennembrud den danske musikscene har set i mange år. Lige for tiden er han i øvrigt også aktuel som deltager i det populære TV-program ’Toppen af Poppen’.

Det er ikke unormalt, at Nicklas Sahl fylder salene, til sidste års SPOT Festival i september måned var Store Sal i Musikhuset i Aarhus fyldt til bristepunktet med publikum, og GAFFA sendte også hele fem funklende stjerner efter showcase-koncerten under overskriften: ”En magtdemonstration i moderne popmusik!”. Du kan købe billetter på https://kuto.dk/arrangementer/nicklas-sahl/