LTF-medlem får fængsel for otte forskellige forhold

Den 21-årige blev blandt andet taget med en ulovlig foldekniv her på Shell-tanken på Kongevejen. Foto: Andreas Norrie
Den 21-årige blev blandt andet taget med en ulovlig foldekniv her på Shell-tanken på Kongevejen. Foto: Andreas Norrie

En 21-årig mand fra Helsingør, der ifølge Nordsjællands Politis Efterretnings- og Analyseenhed i dag er meget tæt knyttet til den kriminelle gruppering Loyal To Familia i Kokkedal, LTF, er ved en retssag ved Retten i Helsingør blevet dømt skyldig i otte forskelle lovovertrædelser, som er fundet sted i perioden foråret 2014 til sommeren 2015. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

I retten stod den 21-årige blandt andet tiltalt for at have været i besiddelse af en springkniv med en 8 centimeter lang klinge i september 2014 på Bjarkesvej. Ligeledes stod han tiltalt for også at have været i besiddelse af en foldekniv ved Shell-tanken på Kongevejen.

Ammunition på værelse

En razzia året efter i marts 2015 på mandens bopæl på Hestens Bakke på Vapnagaard førte endvidere til beslaglæggelse af otte styk løsskudspatroner og et kombineret gas og signalvåben med fire styk ammunition.

Derudover blev han også tiltalt for to færdselsforseelser og i to tilfælde at have modtaget stjålne nummerplader. Begge gange var der tale om plader, som var blevet stjålet fra biler parkeret på Snerlevej.

Det er uvist, hvordan den 21-årige forholder sig til anklagerne, da han valgte ikke at møde op i retten, fremgår det af dombogen. Sagen endte med, at den 21-årige blev idømt 14 dages ubetinget fængsel, en tillægsbøde på 3500 kroner for færdselsovertrædelser samt dømt til at betale udgifterne til den beskikkede forsvarer.

Det blev ved udmålingen af straffen diskuteret om dommen kunne gøres betinget, men de blev afvist på grund af den 21-årigs bandetilhørsforhold. Den 21-årige er tidligere i foråret 2013 blevet straffet med en bøde ved en sag i Københavns Byret. Bøden var også for overtrædelse af våbenloven.