Line Kruse Septet jazzklubben

Line Kruse står i spidsen for septetten.
Line Kruse står i spidsen for septetten.

På fredag den 1. november klokken 20.30 byder Hornbæk Jazzklub velkommen til Line Kruse Septet i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde.

Den danske, violinist Line Kruse er uddannet klassisk violinist fra Musikkonservatoriet i København, men fik hurtigt smag for jazzmusikken. For mere end 15 år siden flyttede hun teltpælene til Paris, hvor hun hurtigt integrerede sig grundigt i byens vibrerende internationale og især latinske musikmiljø. Paris er nu hendes base, men kun som base, for hele verden har været hendes scene, blandt andet som medlem af den banebrydende og meget populære tango-gruppe Gotan Project.

Line Kruse går sine egne musikalske veje, hvor hun blander traditionel jazzviolin med latin og det nordiske og sætter det i en moderne sammenhæng med et frisk pust af electronica.

Med sit 4. album, har Line Kruse taget hul på endnu et ambitiøst nyt projekt »Hidden Stone«. Musikken er skrevet til et stort bigband men også for en septet hvor der indgår de samme instrumenter, blot i mindre målestok. Bigbandet ledes af en enkelt violin der spiller de bugtede latinske polyrytmer.

Line Up denne aften er Line Kruse, Søren Gemmer, Jesper Thorn, Jonas Johansen, Steen Nikolaj Hansen, Frederik Menzies og Jesper Riis.

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Ved spisning i Kulturhuset Bølgen fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter på www.billetten.dk