Her er han: Den nye beredskabschef

Det bliver leder af Beredskabet i Gribskov Kommune Jesper Ingeman-Petersen, der fra 1. maj sætter sig i stolen som beredskabschef i Helsingør Kommunes Beredskab. Her afløser han nuværende leder Søren Lundhild, der efter 7 år forlader stillingen med udgangen af marts. Det skriver Helsingør Kommune i en pressemeddelelse.

Med valget af Jesper Ingeman-Petersen får Helsingør Kommunes Beredskab en leder med 24-år erfaring som leder inden for beredskabsverdenen. Siden 2020 har han været leder for Beredskabet i Gribskov, og før det har han haft adskillige lederjob i Falck, hvor han desuden oprindeligt er uddannet som Falckredder.

Formanden for beredskabskommissionen, borgmester Benedikte Kiær glæder sig over, at det bliver Jesper Ingemann-Petersen, der fører stafetten videre efter Søren Lundhild:

– I Helsingør Kommune er vi meget stolte over vores beredskab, som er anerkendt for sine høje faglighed, et godt arbejdsmiljø og for at være yderst velfungerende. Med Jesper Ingemann-Petersen får vi en ny beredskabschef, der med sin store erfaring kan være med til at drive vores beredskab godt videre og samtidig sætte nye skibe i søen, som kan udvikle vores beredskab ind i en ny tid. Jeg og den øvrige beredskabskommission ser frem til et godt og tæt samarbejde med Jesper, siger borgmester Benedikte Kiær.

Jesper Ingeman-Petersen ser også frem til at tiltræde som beredskabschef:

– Jeg glæder mig, til at fortsætte med at udvikle Helsingør Kommunes Beredskab, med de 4 brandstationer og brandskolen. Det kan og vil jeg ikke gøre alene, men sammen med alle de dygtige og engagerede medarbejdere i beredskabet. Jeg glæder mig til, at starte den 1. maj og blive bedre kendt med og i Helsingør Kommune, siger Jesper Ingeman-Petersen.

Jesper Ingeman-Petersen er valgt blandt cirka 20 yderst kvalificerede ansøgere. Han tiltræder i sin nye stilling den 1. maj 2023.

Jesper Ingeman-Petersen flytter fra beredskabet i Gribskov til Helsingør kommunes Beredskab. Foto: Presse