Henter streg i Jylland

Håndbold: Nordsjælland har lukket hullet efter Mikkel Palmer.

Nordsjælland Håndbold: Julius Mørch fra Skanderborg skriver kontrakt med ligaholdet.

Efter Mikkel Palmer meddelte, at han ønskede at få sin kontrakt ophævet, har Nordsjælland Håndbold nu fundet en erstatning.

Det blever den 19-årige Julius Mørch, der oprindeligt er fra Søborg og har spillet i HIK, men de seneste år har været tilknyttet Skanderborg Håndbold og Skanderborg Håndbold Elite Akademi.

Han er derfor med på holdkortet, når det gælder bundkampen mod Mors/Thy lørdag.

– Vi har længe haft et godt øje til Julius og havde ham også i tankerne til næste sæson, når han var færdig med gymnasiet. Men pludselig opstod der er en mulighed, som vi gerne ville udnytte og tilknytte ham allerede nu og på den måde tyvstarte lidt på nogle af de ting, som vi i fremtiden håber, kan blive væsentlige for både Julius og os, udtaler Nordsjællands cheftræner, Simon Dahl, i en pressemeddelelse.

Julius Mørch bliver student til sommer, men det bliver så på Frederiksborg Gymnasium i Hillerød i stedet. Dermed kommer han også igen tættere på familien på Sjælland.

Stregspilleren kender i forvejen til Nordsjælland Håndbold, da han har trænet med i nogle ferier.

– Jeg kender spillestilen ind og ud, så jeg er ikke nervøs. Og hvis jeg kommer ind på banen, så skal jeg nok præstere, siger han selv.

Han har samtidig været en del af det danske U19-landshold, der var til EM i sommer, hvor Simon Dahl var assistenttræner.