Eks-direktør: – Jeg er| altså ikke forsvundet

Konkursbegæringen gælder et selskab, hvis seneste adresse var på her på Nordre Strandvej i Helsingør, som også var Ole Astrup Madsens privatbolig. Foto fra salgsopstilling
Konkursbegæringen gælder et selskab, hvis seneste adresse var på her på Nordre Strandvej i Helsingør, som også var Ole Astrup Madsens privatbolig. Foto fra salgsopstilling

Den tidligere ejendomsinvestor Ole Astrup Madsen har svært ved at forstå, hvis SKAT ved Skattecenter København ikke kan få fat i ham i forbindelse med en konkursbegæring mod selskabet Holding Joker Aps, som senest havde adresse på Nordre Strandvej 190b i Ålsgårde, og hvor ejendomsudvikleren Ole Astrup Madsen bestred stillingen som direktør. En stilling han dog ikke længere besidder, og som han er afmeldt.

– Jeg er offentlig tilgængelig med folkeregisteradresse, og er i øvrigt i kontakt med SKAT i anden anledning, hvis man ellers kan komme igennem, og det er ofte svært, og noget jeg har brugt lang tid på, siger Ole Astrup Madsen, som i dag er bosat i Ikast.

– Jeg er ked af, hvis nogen tror jeg er efterlyst. For jeg har jo ikke gjort noget kriminelt, og der er som sådan ikke noget usædvanligt i sagen, siger Ole Astrup Madsen.

Selv om det altså ifølge Statstidende er ikke lykkedes for Skifteretten i Helsingør at forkynde konkursbegæringen, der er fra SKAT, personligt, så fortæller Astrup Madsen, at han har modtaget et konkursdekret med posten sendt til adressen i Ikast.

Selskabet Holding Joker Aps' funktion var ifølge Ole Astrup Madsen at eje villaen på Nordre Strandvej, som er sat til salg af statslige Finansiel Stabilitet, som administrerer resterne af en række krakkede banker som for eksempel Roskilde Bank.

Den ganske nyopførte villa direkte til Øresund er i øvrigt sat – i forhold til område og beliggenhed – meget billigt til salg til en pris på 6,9 millioner kroner.

– Årsagen til prisen er så lav er udelukkende et ønske fra Finansiel Stabilitet, som vil have penge hjem hurtigt. Det synes jeg også er en lille krølle på historien, siger Ole Astrup Madsen.