Bygning stod i flammer: Kæmpe udrykning sendt afsted

OPDATERING KLOKKEN 09.49: Branden, der opstod klokken 05.41 er nu under kontrol og er ved at være slukket, det oplyser Henriette Døssing, pressekonsulent hos Nordsjællands Politi til sn.dk.

Klokken 10.49 oplyste indsatsleder Henrik Dippel, Helsingør Kommunes Beredskab, at mandskabet stadig var i gang med efterslukningen.

Hun kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvad der er årsag til branden, det skal de tekniske undersøgelser først vise.

Ingen personer er kommet noget til i forbindelse med branden. Men på området fandt man en skræmt schæfer hund, som dog efter omstændighederne har det godt, fortæller Henriette Døssing.

Hunden er nu bragt til et dyreinternat, hvor man vil prøve at søge efter ejeren til hunden.

Der er onsdag morgen opstået brand i en industribygning på Hejreskovvej, 3490 Kvistgård.

Det oplyser Nordsjællands Politi på Twitter klokken 06.16.

Bygningen er overtændt og der er rekvireret tankvogne fra andre brandstationer i området.

Beredskab Øst oplyser også på Twitter, at man har afsendt specialsprøjte med CAFS til assistance i Helsingør. CAFS er vand, luft og skum = god effekt ved visse typer brand, skriver de på Twitter.

– Bygningerne ligger tæt i industriområdet, og vi er i tvivl, om det er en bygning med campingudstyr eller en industribager, der brænder. Lige nu koncentrerer brandvæsnet sig om at få slukket ilden, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Martin Bakke til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har politiet har ikke overblik over, om der er ild i en eller flere bygninger.

Dog er der umiddelbart ikke nogen fare for giftig røg, ligesom der ikke menes at være personer fanget i ilden.