Ålsgårde Postkontor flytter til Statoil

Torsdag den 27. januar flytter posthuset på Ålsgårde Stationsvej til Statoil på Krogebakke. Her kan kunderne se frem til markant længere åbningstider end de kendes i dag.

I det nye posthus kan der sendes og hentes pakker og breve samt købes frimærker og pakkelabels i hele Statoils åbningstid, som på hverdage er mellem 6.30 og 22, weekender mellem 7 og 22.

Samtidig med flytningen sker der dog også nogle indskrænkninger i servicen. Det betyder, at man ikke længere kan betale regninger på posthuset i Ålsgårde men det skal ske enten i posthusene i Kvickly i Stjernegade og i Prøvestenscentret eller i SuperBrugsen i Gilleleje.

– Den stigende nethandel betyder, at vores kunder i dag primært bruger posthuset til at hente og sende pakker. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi kan udvide tilgængeligheden markant til posthusets mest benyttede ydelser ved at tredoble åbningstiderne, så posthuset fremover har åbent over 100 timer ugentligt, siger Maj-Britt Radmer, kundechef i Post Danmark.

Butikschef i Statoil Ålsgårde, Alex Bahne, har store forventninger til, at Statoil nu også får et posthus.

– Her får vi et nyt og spændende produkt på hylden, og vi glæder os til at servicere både nye og gamle kunder, siger han.

Flytningen af posthuset får ingen betydning for postomdelingen i området.