Team Bodenhoff modtages med fuld musik

Team Bodenhoff modtages med fuld musik
Bandet Gigi, Rask & Taube spiller på Nordtorvet lørdag når Team Bodenhoff kommer i mål. Privatfoto
Bandet Gigi, Rask & Taube spiller på Nordtorvet lørdag når Team Bodenhoff kommer i mål. Privatfoto

Af Niels Jørgen Larsen

Når Danmark Rundt Team Bodenhoff-feltet når i mål i Frederiksværk lørdag 21. august, så bliver det en modtagelse med fuld musik på Nordtorvet.

Bandet Gigi, Rask & Taube spille således til hjemkomsten af Team Bodenhoff, når de lander på Nordtorvet i Frederiksværk. Ankomstens forventes at være omkring kl.12.30, men der bliver aktivitet på Nordtorvet allerede fra kl.10.00, hvor bandet vil være påon/off frem til kl.13.30.

Gigi, Rask & Taube er en country trio, som spiller en frisk blanding af den ældre og nyere traditionelle countrymusik. Bandet har spillet sammen i en del år efterhånden og til mange forskellige arrangementer rundt i landet. Bandet består af Søren Rask på guitar, keyboard og sang, Ulf Taube på rytmeguitar og sang og Gitte Pedersen på sang.

Team Bodenhoff lagde fra start lørdag i Skagen, hvor første etape gik til Frederikshavn, og siden har man taget turen ned over Jylland til man kom til Sønderborg torsdag. Feltet er blevet modtaget flot allevegne.

Fredag går turen fra Korsør til Ringsted, og lørdag morgen kl. 09.00 er der start fra Trio Biler i Ballerup med kurs mod Frederiksværk. Endnu tidligere lørdag tager en gruppe cyklister fra Frederiksværk Motionscykelklub turen til Ballerup for at køre den sidste etape med Team Bodenhoff.

Ved Kregme støder bl.a. borgmester Steffen Jensen til for at tage turen med op over Thors Bakke og videre til modtagelsen på Nordtorvet. Cykelfeltet kører gennem gågaden til torvet.

Med hele vejen Danmark Rundt sammen med Claus Bodenhoff har bl.a. været Kurt Elmegaard, Vagn W. Sørensen og Børnecancerfondens direktør Marianne Benzon Nielsen. Efter planen cykler flere af protektorerne med fra Ballerup til Frederiksværk, bl.a. Kim Vilfort og Mark Strudal.

Alle donationer til Danmark Rundt Team Bodenhoff går ubeskåret direkte til børn med kræft via Børnecancerfonden. Man kan benytte konto nr. 4183-11659837 eller MobilPay nr. 585837.