Skolepatruljen lyser op i mørket

Halsnæs kommune hylder skolepatruljen i den ’sureste’ uge på hele året

Hyldest til skolepatruljen

Skolepatruljen trodser mørket, kulden og morgensure billister

Sikkerhed 63 kommuner i landet, heriblandt Halsnæs, er med til at hylde skolepatruljerne i den kommende uge.

Skolepatruljernes frivillige arbejde med at skabe mere tryghed på skolevejen for de yngste børn og deres forældre skal markeres. Derfor samarbejder de 63 kommuner, Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring om kampagnen ’Den Sureste Uge’ i uge 5, hvor skolepatruljerne skal have en ekstra anerkendelse for deres arbejde.

De mange kommuner hylder skolepatruljerne på forskellige måder. Nogle skolepatruljer får måske morgenbrød af politiet, andre steder kommer der prominente gæster som byrådet for at tage en skolepatruljevagt. Fælles for kommunerne er de bruger en af årets sureste uger, på at gøre skolepatruljernes vigtige arbejde lidt sjovere.

I Halsnæs markeres ’Den Sureste Uge’ torsdag eftermiddag kl. 13-15 hvor alle skolepatruljeelever er inviteret til fejring i rådhussalen. Her vil bl.a. udvalgsformænd Michael Thomsen og Helge Friis samt en repræsentant fra Nordsjælland Politi’s færdselsafdeling takke skolepatruljerne for en super indsats for sikkerheden ved skolerne.

Det er helt på sin plads at give skolepatruljerne et ekstra skulderklap, når årstiden normalt viser sig fra sin dårligste side. Foto: Thomas Quvang