Røde Kors fik rekord-resultat

Foto: Jakob Dall
Røde Kors landindsamling, over hele Danmark samles der ind til Røde Kors arbejde. Maria Larsen & Pernille Stage (Frederiksberg Allé)
Røde Kors landindsamling, over hele Danmark samles der ind til Røde Kors arbejde. Maria Larsen & Pernille Stage (Frederiksberg Allé) Jakob Dall

Det blev et rigtig flot resultat, da 105 indsamlere fra Halsnæs søndag gik på gaden med raslebøsser fra Røde Kors. 110.000 kr. kunne indsamlerne overdrage til hjælpearbejdet blandt katastrofeofre i udlandet og hjælpearbejdet i Danmark.

– Jeg vil gerne sige mange tak til alle de veloplagte indsamlere, som gik på gaden søndag. Vi har nået et flot resultat. Det er en både lokal og national rekord og det er dejligt at så mange vil være med til at sikre Røde Kors' arbejde. Tak fordi I gav tre timer af jeres søndag til Røde Kors og tak til alle der bidrog med penge. I er med til at give tusindvis af mennesker håb om en bedre fremtid, siger Jonas Anker Rasmussen, der er indsamlingsansvarlig for Røde Kors i Halsnæs.

Mellem de store byer i Halsnæs var konkurrencen skarp. Således blev der i Frederiksværk samlet godt 45.000 kr. ind, i Ølsted blev der samlet 11.000 kr., mens det var Hundested der løb med sejren. Her fik indsamlerne samlet 53.000 kr. ind.

På landsplan fik Røde Kors 25,5 mio. kr. ind. Det er det bedste resultat ved Røde Kors-indsamlingen nogensinde.