Mindeord Norma Wichmann

Mindeord Vi har i MLI gymnastik & Fitness mistet et af vores æresmedlemmer. Norma har igennem mange år været en meget trofast og loyal underviser i foreningen. Hun har undervist i over 40 år, altid med stort engagement og virkelig god tilslutning af medlemmer på hendes hold.

Norma formåede altid at finde på nye og andre måder at træne på, når hallen indimellem var optaget af skole arrangementer. Her tog hun gerne ud i naturen og guidede til træning under åben himmel.

Norma så altid nye muligheder. Normas hold deltog altid i vores hjemmeopvisning, med et nyt opvisnings program hvert år. Norma var et energibundt af format. Norma har gennem et utal af år stået for den lokale idrætsmærke træning som en af hendes mange mærkesager.

Hun værnede om foreningslivet og sørgede for at alle på hende hold følte sig godt tilpas. Med Normas lyse, glade og positive sind havde hun lige til det sidste lyst og nysgerrighed til at lære nye bevægelsesformer og få nye ideer til hendes undervisning.

Jeg som formand for foreningen havde selv fornøjelsen af at deltage på kursus med hende i oktober måned, hyggelige timer, som jeg nu vil bære med mig fremover, som et sidste minde over en stor men ydmyg personlighed, som har gjort så meget for så mange gennem alle hendes år i foreningen.

Norma havde en vilje og styrke lige til det sidste, hun underviste sidste gang lige op til jul sørgede for en hyggelig juleafslutning med Højskolesange og rejemadder. Lige i Normas ånd.

Det var vigtigt for Norma, at vide hendes hold bliver ført videre, så alle stadig kan få gavn af den gode motion i hverdagen. Ud over Normas aktive liv i vores forening, har hun også undervist i de omkring liggende foreninger. Hun havde et stort hjerte for andre mennesker og lagde også mange frivillige timer i kræftens bekæmpelse, Hvor hun hvert år gennem mere end 10 år aktivt arrangerede Lyserød lørdag i fællesskab med andre, dette arbejde var også en af hendes store hjertesager.

Vi husker tilbage på Normas erhvervsaktive liv, hvor hun igennem mange år arbejdede på kontoret på Melby Station. Der blev solgt billetter, måneds- og årskort sørget for der var styr på togene og alle blev sendt godt af sted på deres rejse med Lokalbanen. Familien boede gennem mange år på 1.sal af denne flotte gamle stationsbygning, som nu desværre er revet ned. Senere valgte Norma at læse til lærer og har gennem mange år været lærer på Melby skole. Det var efter hendes læreruddannelse interessen for gymnastik opstod.

Da Norma fyldte 70 år fik hun en grøn Mountainbike af familien i gave. Flere af os vil huske Normas daglige cykelture på denne grønne mountainbike helt til det sidste, hvor hun i solskin, blæst, sne og slud tog hendes daglige tur ved 12-13 tiden til Stængehus for at bade alene, for derefter at cykle hjem mod Melby igen.

Med Normas bortgang mistede MLI gymnastik & Fitness et sandt foreningsmenneske, der har været en del af foreningen i over 40 år. En af vores kære æresmedlemmer, vores instruktør gennem mange år, samt et altid glad og positivt menneske, som vi kommer til at savne, Norma efterlader sig et stort tomrum i foreningen.

D. 3. januar 2023 døde, Norma Wichmann. Bisættelsen har fundet sted i dybeste stilhed sammen med den nærmeste familie. Helt efter Normas eget ønske.

Vi takker for mange gode minder. Sender varme tanker til familien i en svær tid.

Ære være Normas minde.

På vegne af MLI Gymnastik & Fitness

Inge Sand

Norma Wichmann