Medaljeregn: Tolv danske mesterskaber til Heros

Atleterne fra Heros var flittige gæster på medaljeskamlen ved de danske mesterskaber for ungdom/kvinder i Herning

Medaljeregn over Heros

AK Heros er bare bedst på ungdomsfronten

Brydning Atletklubben Heros satte endnu en gang en tyk streg under, at de er klart den bedste klub i landet på ungdomssiden. Klubben havde et dusin atleter med til weekendens danske mesterskaber for ungdom/kvinder, og alle tolv kom hjem med medalje om halsen.

Hos drengene blev Malthe Rasmussen en suveræn dansk mester for tredje år i træk efter en ny fornem opvisning. Også Gustav Skovbo hentede sin tredje titel på stribe, og vanen tro satte han flere flotte kast ind på kontoen. Guld var der ligeledes til Alexander Rudy, der forsvarede sidste år titel, samt til Ebbe Jørgensen, søn af klubbens tidligere nordiske seniormester Thomas Jørgensen.

Blandt drengene blev det tillige til en bronzemedalje til Oliver Rasmussen samt en 5. plads til mesterskabsdebutanten Rasmus Bodi.

I en klasse for sig selv

Hos kvinderne var Maria Willumsen tilbage for fuld styrke, og hun var i en klasse for sig selv og hun sikrede et stensikkert mesterskab.

Susan Larsen var rykket en vægtklasse op til disse mesterskaber for at få flere kampe. Hun præsterede et af stævnets bedste kast på sin vej til finalen, hvor hun stod overfor en tungere og ældre modstander fra Thor Nykøbing. De to gav hinanden en hård finale, hvor Susan til sidst måtte se sig slået.

Stille dag på kontoret

I ungdomsrækken lignede det en stille dag på kontoret for Villas Christensen og Marcus Ravn, der begge sikrede mesterskab og guld i deres respektive vægtklasser. Mathias Rasmussen stillede op med sygdom i kroppen, og han måtte trække sig efter blot en kamp. Hos juniorerne sikrede Hugo Jørgensen ligeledes guld i 60 kg.

Bedst i fristil

Efter en velfortjent frokostpause, skulle drengene på madrassen igen og bryde om medaljer i fristil.

Her blev det til guld til firkløveret Malthe Rasmussen, Ebbe Jørgensen, Gustav Skovbo og Villas Christensen der alle nu kan kalde sig dobbelte danske mestre.

Marcus Ravn, Oliver Rasmussen og Alexander Rudy fik sølvmedalje og Rasmus Bodi kom på medaljeskamlen med en velfortjent bronzemedalje.

Alt i alt en fuldstændig outstanding lørdag for Heros i det midtjyske. Fantastiske præstationer på madrasserne og lige så solid opbakning fra tilskuerpladserne fra de mange pårørende der havde taget turen til Herning

Herosbryderne satte en tyk streg under deres status som landets bedste klub på ungdomsfronten