Kommunaldirektør stopper

Jan Michelsen fritaget for tjeneste med omgående virkning efter kun halvandet år i jobbet.

Kommunaldirektør fritaget for tjeneste med øjeblikkelig virkning
Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo

Kommunaldirektør Jan Michelsen fratræder med omgående virkning. Det meddeler Halsnæs Kommune på sin hjemmeside onsdag formiddag. Her skriver man:

“Halsnæs Kommune har valgt at stoppe samarbejdet med kommunaldirektør Jan Michelsen. Byrådet skal på et ekstraordinært møde den 30. marts tage stilling til den videre proces. Kommunaldirektøren er indtil videre fritaget for tjeneste. Halsnæs Kommune kan på nuværende tidspunkt ikke udtale sig yderligere i sagen, da der er tale om en personalesag.”

Jan Michelsen tiltrådte som kommunaldirektør i Halsnæs i august 2021 som afløser for Anders Mørk Hansen. Jan Michelsen kom fra en stilling som direktør i Vordingborg Kommune, hvor han var ansat fra 2014 og også havde stillingen som havnedirektør.

Da han blev ansat som kommunaldirektør skrev Halsnæs Kommune således om ham:

“Jan Michelsen er uddannet cand.merch. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Århus, som er en del af Århus Universitet. Efterfølgende har han taget en række efteruddannelser inden for forskellige former for ledelse. Med sig i rygsækken har han en solid erfaring som leder og topleder i både det private og det offentlige regi gennem de seneste 20 år.”

Jan Michelsen fratræder som kommunaldirektør i Halsnæs efter kun halvandet år. Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo