Halsnæs rå og autentisk

Peter Plant, Christian Warrer og Morten Vilhelm supplerede på et pressemøde borgmester Steen Hasselriis i præsentationen af den ny vision for kommunen.  Foto: Niels J. Larsen
Peter Plant, Christian Warrer og Morten Vilhelm supplerede på et pressemøde borgmester Steen Hasselriis i præsentationen af den ny vision for kommunen. Foto: Niels J. Larsen

Oplev det rå og autentiske Halsnæs – det er ikke for fint, og det føles ægte.

Sådan lyder nøglesætningen for visionen om fremtidens Halsnæs 2030. Som blev vedtaget af et samlet byråds 21 stemmer på tirsdagens ekstraordinære møde.

Det rå og autentiske skal komme til udtryk gennem aktiviteter i naturen og på vandet, igennem kunst og kultur, lokale fællesskaber og håndværk, hedder det i formuleringen om et Halsnæs frem imod 2030, hvor der er rigdom på oplevelser hele året rundt.

I byrådssalen blev udtrykt stor glæde over den samlede politiske opbakning til visionen, hvor Anne-Grete Bram Nielsen, der vikarierede for Lisbet Møller som Enhedslistens repræsentant, dog vrængede noget på næsen over ordene rå og autentisk, men ellers fandt der var mange gode forslag og idéer i oplægget.

Visionsprojektet frem mod 2030 blev sat igang i 2015 med det mål at få sat Halsnæs mere på landkortet udfra områdets styrker og kvaliteter. Undervejs har borgere, erhvervs- og foreningsliv været inddraget i form af en række interviews med nøglepersoner samt to store seminarer i henholdsvis rådhussalen og Gjethuset.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.