Futsal oprykning: Håbet lever for Hundested

Hundested og Vesterbro IK spillede 6-6 i intens og medrivende match – nu venter returopgør i Nordjylland

Hundested er en sejr fra Ligaen

Oliver Fjeldal scorede tre kasser i søndagens medrivende oprykningskamp

Futsal Det blev præcis så spændende og intenst som forventet, da Hundested og Vesterbro IK fra Aalborg søndag aften krydsede klinger i det første opgør om en plads i Ligaen, landets bedste række.

Hele tolv kasser bød matchen i den pænt fyldte Hundestedhal på, fordelt på seks scoringer til hvert hold. Dermed lever håbet om oprykning stadig for Hundested inden den kommende søndags returkamp i Aalborg.

Stærkt comeback

Det var gæsterne der kom bedst fra start og de bragte sig foran med 2-0 efter scoringer i det 9. og 11. minut. Hundested svarede dog stærkt igen og vendte 0-2 til 3-2 inden pausen.

Først tordnede Ulrik Bonde bolden op i målhjørnet, dernæst udlignede Oliver Fjeldal inden Magnus Svalberg var hurtig over en ripost fra et straffespark og sendte bolden i kassen i halvlegens sidste minut.

Ulrik Bonde hamrer et straffespark på stolpen kort før pausen. Foto: Thomas Quvang

Hundesteds trofaste tilhængere var i højt humør i pausen over det fine comeback, men der blev hurtigt stille på lægterne igen, da Vesterbro udlignede til 3-3 og hurtigt efter bragte sig på 4-3 i starten af 2. halvleg.

Fem gyldne minutter

Det unge hjemmehold er dog skabt af noget specielt, for på blot fem minutter midtvejs i 2. halvleg blev 3-4 vendt til 6-4. Oliver Fjeldal udlignede til 4-4, Sebastian Skov gjorde det til 5-4 og påny Oliver Fjeldal til 6-4. Der var taget i Hundested hallen ved at lette.

Hundested formåede dog ikke at snøre sækken, gæsterne sluttede som de startede, med to scoringer, den sidste sat ind blot to minutter før tid.

Uafgjort var et fair resultat på dagen, og dermed er alt åben inden returmatchen i Vadum hallen på søndag kl. 16..

Hundesteds keeper Frederik Mortensen havde en travl aften og han præsterede mange gode redninger Foto: Thomas Quvang