FFK brændte og brændte

Frederiksværk misbrugte fem ’direktører’ og måtte nøjes med 0-0 mod bundholdet Orient

Frederiksværk brændte og brændte

FFK havde chancerne til en storsejr

Fodbold Det var svært for hjemmeholdets spillere og trofaste publikum at finde en grimasse der kunne passe, da dommeren fløjtede lørdagens match mellem FFK og bundholdet Orient fra Rødovre af på ’kunsten’ i Frederiksværk.

Som det var tilfældet i premiere kampen i Værløse dominerede FFK stort, men uden at få det ønskede resultat. Lørdag endte opgøret som det startede, 0-0 og ærgrelsen over det uafgjorte facit var ikke til at skjule.

Overskud

For Frederiksværk burde og skulle have vundet, stort endda. Set over hele kampen blev fem chancer i direktørklassen misbrugt, og det kan gå hen og blive dyrt i den sidste ende.

FFK satte sig solidt på kampen fra første fløjt og spillede sig frem til flere chancer i de første 45 minutter. De to største tilfaldt vingbacken Marco Jensen der i begge tilfælde tordnede bolden over mål i fri position i straffesparksfeltet.

Albert Appel forsøger sig direkte på frispark – forgæves Foto: Thomas Quvang

I 2. halvleg fortsatte hjemmeholdets spillemæssige overtag overfor det gæstende mandskab der var meget sjældne gæster foran FFK’s mål. Det lignede derfor kun et spørgsmål om tid før hjemmeholdet fik hul på bylden.

Desværre for hjemmeholdet lykkedes det aldrig, selv om chancerne var til det. Veteranen Casper Madsen misbrugte to gigant chancer og kort før tid var det indskiftede Oliver Jensen der misbrugte stort fra tæt hold. I alle tre tilfælde var det gæsternes keeper der diskede op med fremragende redninger, så man dårligt troede sine egne øjne.

Hvem skal score?

Og så endte det som skrevet uden mål og med blot et enkelt point til Frederiksværk. Spillemæssigt var præstationen, som det var tilfældet i Værløse, absolut godkendt, men kuglen skal altså i kassen.

Nicholai Christiansen var hjemmeholdets bedste på dagen som eminent styrmand i FFK’s forsvar. Men set i bakspejlet og bagklogskabens klare lys, var den tidligere frontangriber savnet oppe foran, for spørgsmålet rejser sig så småt – hvem skal score FFK’s mål?

Frederiksværks defensiv stod til gengæld fornemt gennem hele kampen Foto: Thomas Quvang