Farvel til Dorte og goddag til Marie

Ny mediekonsulent i avishuset

Marie Wiemann Cieslak er ny kvinde i salgsafdelingen

Ved årsskiftet blev der sagt pænt farvel til mediekonsulent Dorte Andersen, der efter eget ønske forlod avishuset på Posthustorvet i Frederiksværk.

Dorte Andersen kom til Halsnæs Avis i 2011 og har stort set været med lige fra begyndelsen på Halsnæs Avis. Inden da kom hun fra lignende stillinger fra lokalaviser i Hillerød, Helsinge og Frederiksværk Ugeblad.

De seneste år har Dorte primært haft med kunder at gøre i Hundested, hvor hun tillige er i bestyrelsen i Hundested Erhverv. Dorte Andersen har altid været en vellidt medarbejder og kollega der alle dage har været med til at løfte i flok.

Syv år på Færøerne

Ny mediekonsulent i avishuset er Marie Wiemann Cieslak der havde sin første arbejdsdag i sidste uge.

Marie er 31 år og er netop flyttet til Frederikssund efter syv år på Færøerne, hvor hun har taget en fjernuddannelse fra Syddansk Universitet, arbejdet i Elding’s businessafdeling med salg til erhvervskunder og samtidig har hun arbejdet som daglig leder i en frokost og kaffebar i Thorshavn.

Tag rigtig godt imod Marie, der glæder sig til at komme i gang med sit arbejde og med foreningsliv i fritiden, hvor specielt fodbold og gymnastik fanger interessen.

Marie Wiemann Cieslak er ny mediekonsulent i avishusets salgsafdeling Foto: Foto: Jan F. Stephan