Avisens mand blev overrasket

Thomas Quvang modtog ildsjælepris

Avisens mand blev overrasket
Foto: Foto: Jan F. Stephan

HALSNÆS: Normalt plejer han at have helt styr på hvad der skal ske, når der holdes Idrættens Dag i Halsnæs. Eller for den sags skyld alt hvad der foregår af sportsaktiviteter året rundt på kommunens mange idrætsanlæg. Fra fodbold over håndbold, brydning, motorsport og meget mere.

Men ved det årlige arrangement tirsdag aften i Gjethuset var der ét punkt på programmet, der overraskede “Mr. Sport” på Halsnæs Avis Thomas Quvang. Det var da han blev kaldt på scenen af idrætsrådsformand Peter Fjeldal for at modtage Ildsjæleprisen fra Halsnæs Idrætsråd.

Thomas Quvang har i ikke mindre end 32 år sørget for at formidle den lokale sport for læserne af ugeavisen. Til stor glæde for kommunens foreningsliv og ikke mindst for læserne.

At det var et populært valg og på tide at hædre denne ildsjæleindsats var tydeligt både blandt de mange i Gjethuset og efterfølgende med flere hundrede likes og lykønskninger på avisens Facebook-side.

Thomas Quvang fik overrakt ildsjæleprisen af Kurt Brun Kristensen, Halsnæs Idrætsråd og kollega på Halsnæs Avis. Foto: Jan F. Stephan Foto: Foto: Jan F. Stephan