Aflyser erhvervskonference

Foto: Lars_Skov
17122014 Frederiksværk, Steen Hasselriis, borgmester Halsnæs.
  Foto: Lars Skov
17122014 Frederiksværk, Steen Hasselriis, borgmester Halsnæs. Foto: Lars Skov Lars_Skov

Den planlagte erhvervskonference arrangeret af Halsnæs Kommune og virksomhedsnetværket F-5, der skulle være afholdt torsdag, er aflyst. Det meddelte Halsnæs Kommune onsdag.

– Grundet et lavere antal tilmeldinger end forventet har vi i samråd med Virksomhedsnetværket F5 og Dansk Industri besluttet at aflyse erhvervskonferencen. Tilbagemeldinger fra vores lokale erhvervsdrivende går på, at der i øjeblikket er flere erhvervsrettede aktiviteter i gang, hvilket kan være årsag til det noget begrænsede tilmeldingsniveau, lød meldingen fra kommunen.

På den baggrund vil man sammen med Virksomhedsnetværket F5 arbejde for at finde en ny anledning til at holde et erhvervsarrangement med henblik på at fortsætte dialogen med det lokale erhvervsliv.

På dagens konference i rådhussalen, hvor borgmester Steen Hasselriis (V) og direktør for Nordisk Staal Jan Sørensen skulle have været indledere og oplæggere til debatten, var det tanken bl.a. at drøfte Dansk Industris årlige erhvervsklimaundersøgelse, hvor Halsnæs Kommune de senere år har ligget lavt. Med udgangspunkt i det, var det tanken at drøfte muligheder for at forbedre forholdene for erhvervslivet, ligesom der var planlagt oplæg om lokale og regionale støttemuligheder.