Ungdomsskole og kulturskolen opsætter stor musical

Gribskov Ungdomsskole og Kulturskolen Gribskov opfører musicalen ’Der var engang en dreng, der fik en lillesøster med vinger’

Stor musical: Der var engang en dreng, der fik en lillesøster med vinger

TEATER Gribskov Ungdomsskole og Kulturskolen Gribskov er stolte over atter engang at kunne præsentere årets musical. I år opføres ’Der var engang en dreng, der fik en lillesøster med vinger’. Det er en teatermusical bygget efter filmen af samme navn af Wikke og Rasmussen fra Græsted Film.

Musicalen handler om en familie bestående af mor Trille, far Palle og sønnen Kalle, som bor i et helt almindeligt hus i et helt almindeligt kvarter i en helt almindelig by. En dag får Trille og Palle en stor lyst til at få et barn mere – det lykkes, men det er ikke en helt almindelig pige, der kommer. Pigen, som familien beslutter, skal hedde Lille, er født med vinger på ryggen. Myndighederne, læger og Karin fra kommunen er meget insisterende på, at det er hudlapper og ikke vinger, og vil have dem fjernet, så Lille kan blive en helt almindelig pige som alle andre. Kalle er overbevist om, at Lille kan flyve, og træner med hende.

Billetter

I år er der omkring 40 skuespillere på scenen og rigtig mange bag scenen for at få det hele til at fungerer. Der er premiere på musicalen fredag 24. marts klokken 19.00. Derudover opføres stykket 25. marts klokken 15, 26. marts klokken 15, 31. marts klokken 19 og endelig 01. april klokken 15.

Billetter kan købes på www.gribskov-ungdomsskole.dk.

Gribskov Ungdomsskole og Kulturskolen Gribskov opfører musicalen ’Der var engang en dreng, der fik en lillesøster med vinger’.