Mere musik i festivalby

Foto: Karl Erik Frederiksen
Moody - optræder på hjemmebane. Foto: Sabine Lai Ovesen
Moody – optræder på hjemmebane. Foto: Sabine Lai Ovesen

En nystiftet forening med navnet Av Min Guldtand vil nu lave flere musikarrangementer i Tisvildeleje, der i forvejen er kendt for musikfestivalen Musik i Lejet, skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

Av Min Guldtand holder lørdag dens første musikarrangement på Birkepladsen ved Tisvildeleje Station. Her vil der blive budt på både hygge og god musik, oplyser en af initiativtagerne Arthur Green, der er opvokset i Tisvildeleje og nu læser dansk på Københavns Universitet.

– Vi har stiftet foreningen med det formål, at kunne holde koncerter på Birkepladsen en gang i mellem, siger han.

Arrangementet begynder klokken 14:00. Hele eftermiddagen vil der være muligt at hygge sig med blandt andet snak og petanque. Fra 18:00 og frem til midnat vil der blive spillet musik.

– Vi har været rundt og snakke med naboerne , så vi er sikre på, at vi ikke kommer til at genere nogen, siger Arthur Green.

I alt syv navne står på aftenens musikprogram.

Halvdelen har rod i det nære lokalsamfund. Det gælder sangerinden Moody, elektromusikeren Bare Albert Stangtennis samt rapperne Frederik & Julius & DJ Roger Junior. Det gælder desuden delvist den elektroniske danceduo Esra.

De øvrige medvirkende er Nora fra Hundested og den 10 personer store rapgruppe Sjak.Wraw fra København.